Přeskočit navigaci

Top menu

Další výrobci



Vítejte na stránkách Delta

Výživová poradna

Léto s grilováním

Nastal nám čas letních prázdnin a s ním má většina z nás spojeno grilování. Pokud nechcete trávit příjemná letní podvečery zavřeni v kuchyni u plotny, vařte venku.

Pozor na pitný režim

Doplňování tekutin, pro které se vžil termín „pitný režim“, je způsob, jak pokrýt každodenní ztráty tekutin z našeho těla.

Co je zdravé, nemusí být drahé

Nedávno si moje kamarádka stěžovala, že by se velmi ráda stravovala i s celou rodinou zdravě, ale že si to nemůže z finančního hlediska dovolit, protože většina „zdravých“ potravin je mnohem dražší než běžné potraviny.

Delta aktuality

Rohlík Odkolek: Návrat k tradici

Velký rohlík Odkolek o hmotnosti 60 gramů je další novinkou v nabídce pekárenské společnosti United Bakeries, která vychází z tradiční poctivé receptury.

Regionální neznamená malý aneb pozor na mýty

Regionální potravina je mediálním hitem posledních let. V globálním měřítku nelze nic namítat: je pitomost dovážet potraviny, které umíme vypěstovat či vyrobit doma, z tisíců kilometrů vzdálených destinací.

Delta získala ocenění Czech Superbrands

PRAHA 10. 4. 2014 – Expertní skupina Brand Council udělila cenu Czech Superbrands Award 2014 produktové značce Delta společnosti United Bakeries, a.s.

 

Delta ženy o mužích: “S vypečenými chlapy nepečeme.”

 

Delta rodina

Snídaně

snidaneSnídaně je grunt, říkávaly dříve babičky. A dnes? V hektické době ráno zhltneme za běhu cokoliv, co najdeme v ledničce či spíži, usrkneme horký čaj, pokud si na jeho uvaření najdeme čas, a letíme do práce. Mnozí nesnídají vůbec. Někteří si dají kafe a cigaretu. Zdravý životní styl? Rodinná pohoda u snídaně? Ani náhodou.

Celý článek


Řekli o chlebu

Radek Jaroš

jaro

Horolezec, zdolal už 13 ze 14 osmitisícovek

„Jsem všežravec a jím vše, co mi chutná. K snídani miluji čerstvé pečivo a nejsem líný pro něj zajet. Po návratu z dlouhé expedice vždy vnímám obyčejný rohlík jako zákusek. V základním táboře v Himálaji jsem se jednou v noci probudil ze sna: zdálo se mi, že v jedné ruce držím rohlík a v druhé vlašák. V Káthmandu mám jedno pekařství, kam chodím roky na snídaně. Poslední dobou se tam snaží a dělají dost slušně evropské věci, hlavně sladké, ale i bagety. Letos při výstupu na Lhoce jsem si vynesl tmavý trvanlivý chleba i do výškových táborů. V minus 25 stupních Celsia ale byl ráno vždy zmrzlý, tak jsem ho bral do spacáku. Kromě českého chleba a pečiva miluji i čerstvé bagety ve Francii nebo v Itálii."

Kterou značku máte raději?

Delta - 1
Fr. Odkolek - 5

kpz